Om oss

Voss Transportservice AS i begynnelsen

Voss Transportservice AS ble startet opp i 1973 av John Grønsberg, og på tidspunktet hadde han kun en lastebil som tok de oppdragene han kunne få. Etter hvert som bedriften utviklet seg hadde vi også flere tippbiler i sving, både lokalt og på større anlegg. Etter å ha jobbet seg opp med å kjøre fast med parafin, fyringsolje og vaskemidler, for Shell, ble det fra 1977 til 78 gjort kjøp av vogntog/kranbil til bruk både lokalt og nasjonalt, og etter hvert utviklet godstransporten seg også til å bli internasjonal. I 1982 tok bedriften navnet Voss Transportservice, kjent som VTS på folkemunne, og tilknyttet seg andre bileiere for å gi våre kunder et bredere spekter av tjenester.

Med over 40 år på veien har vi opplevd det meste. Et av våre mest komiske og uheldige øyeblikk var da en av våre sjåfører mekket på sin bil i våre splitter nye lokaler (i 1981). Han demonterte bremsene foran i påvente av nye deler, og da de nye delene kom hadde han helt glemt hva han hadde gjort, så i sitt forsøk på å kjøre inn på verkstedet havnet han gjennom en vegg og inn på vårt lager. Denne og mange andre artige historier har gitt oss god erfaring i alt som kan - og vil gå galt. Med lærdommen vi har fått av erfaringene i våre lokaler, og på veiene, så er vi nå kjent for å levere til avtalt tidspunkt - med fullt fokus på sikkerhet.

Voss Transportservice AS i nyere tid

I 1991 flyttet vi inn i nye lokaler i Voss og Omland Industriområde, og her befinner vi oss den dag i dag. I 1996 startet vi, sammen med Trans Trading, opp selskapet Voss Frakt. Dette ble solgt til HSD i 1998. Det ble inngått en 5 års kontrakt med HSD, der HSD blant annet skulle leie VTS sine lokaler til bruk i sin drift. Da de fem årene var omme, valgte HSD å flytte til andre lokaler. Den 31.12.2002 stod VTS igjen med tomme bygninger, i tillegg var kontraktstiden over, så den 2. Januar 2003 var VTS i drift igjen. Den første dagen omsatte vi for kr. 15 145, og da 2003 var omme hadde omsetningen steget til 10 millioner for året.

2012 fikk en trist avslutning, da vår kjære grunder John Grønsberg gikk bort i oktober dette året. Han etterlatte seg en stor arv, og i hans eierskapsånd er det i dag Torunn, Jonny og Tore Kjartan Grønsberg sammen med Egil Lidsheim som i dag er hovedaksjonærer. Med unntak av Torunn deltar vi alle i den daglige driften av selskapet.

Vår vekst har fortsatt fra 10 millioner i omsetning i 2003 til over 50 millioner i omsetning i 2013. Flere av bildene på vår hjemmeside ble tatt da bedriften hadde sitt 35-årsjubileum i 2008, hvor vi kjørte karavane med alle våre biler fra vår godsterminal i Voss til Granvin og tilbake (gjennom Skjervet). I 2013 hadde vi 40-årsjubileum, og for å gi våre sjåfører en pause fra sjåførsetet valgte vi å ha en storslagen feiring med blåtur og julebord for alle ansatte og innleide sjåfører, samt våre samarbeidspartnere.

Våre tjenester

I dag transporterer vi daglig fra Oslo, Bergen og Voss, har godsterminaler i Bergen og Voss, og vi påtar oss oppdrag øvrige steder i Norge ved behov. Vi har også egen avdeling med VTS buss, som kan hjelpe med bussing av alt fra skolebarn til firmafester eller utflukter. Her kan du lese mer om alle våre tjenester.

Vi satser på kvalitet fremfor kvantitet, og dekker nå hele Øst- og Vestlandet med våre tjenester.

Har du spørsmål om Voss Transportservice AS, eller ønsker vår hjelp? Du finner vår kontaktinformasjon her.