Vi frakter stykkgods

I over 40 år har Voss Transportservice AS hjulpet kunder med henting og levering av stykkgods. Vi har en stor bilpark, som inkluderer alt fra varebiler til vogntog, liftbiler og busser, samt sjåførene til å få ditt stykkgods fra hente- til leveringspunkt. Vi fokuserer på kvalitet fremfor kvantitet, og på å levere på avtalt sted til avtalt tidspunkt.

Våre kontorer ligger i Voss og Omland Næringspark, like ved riksveg 13 mellom Voss og Granvin, hvor vi har godsterminal med alt fra kaldtlagring til utelagring. Vi har også godsterminal i Bergen, så om du ønsker oppbevaring av stykkgods i en periode før levering, er vi gjerne behjelpelig med også dette.

Daglige avganger for stykkgods fra Oslo, Bergen og Voss

Vi har stort fokus på å være tilgjengelig for våre kunder, og har derfor daglige avganger fra Voss, Bergen og Oslo for frakt av stykkgods av mindre størrelser. Vi er ikke låst til avgang fra en spesifikk adresse noen av stedene, så om du ønsker henting av stykkgods i omkringliggende områder for disse tre byene kan våre sjåfører med enkelhet kjøre dit det passer deg best.

Om du har stykkgods som ikke passer inn i våre varebiler, så har vi alt fra lastebiler til vogntog tilgjengelig med sjåfører, som kan hjelpe. 

Ønsker du å bestille frakt av stykkgods, eller har spørsmål? Du finner vår kontaktinformasjon her.

All transport er utført i henhold til NSAB2000.