Lang erfaring med godstransport

Har du behov for godstransport? I så fall har du kommet til riktig plass. Voss Transportservice AS har med sine over 40 års erfaring i bransjen stor kompetanse til å hjelpe med godstransport. Og om du ønsker godstransport for skjørt gods eller gods som krever varsom behandling kan du føle deg trygg. Vårt motto er "kvalitet fremfor kvantitet", og våre kunder og deres ønsker er alltid førsteprioritet når vi utfører godstransport.

Vi kan hjelpe med alt fra stykkgods til partifrakt og all godstransport utføres i henhold til NSAB 2000.

Godstransport i Øst og Vest

Om du behøver godstransport for mindre pakker eller kvanta, så har vi daglige avganger mellom Bergen, Voss og Oslo m/omegn. Og om du behøver større vogntog har vi også vogntog og sjåfører klare til å hjelpe med godstransport. Vårt primære virksomhetsområde er Øst- og Vestlandet, i alle dets kriker og kroker, men vi tar også oppdrag innen godstransport til resten av Norge eller utlandet ved behov.

Vår bilpark er omfattende, og inkluderer alt fra varebiler til liftbiler og vogntog. I tillegg til godstransport kan vi også hjelpe med lagring på våre godsterminaler i Bergen og Voss. Vi har temperert innelager, utelager og kaldtlager til rådighet.

Har du spørsmål, eller ønsker å bestille godstransport? Du finner vår kontaktinformasjon her.