Logistikk

God logistikk handler om å utnytte ressurser på en mest mulig effektiv måte. Dette øker kapasiteten og reduserer kostnadene for alle involverte. Mangelfull planlegging vil føre til forsinkelser og dyrere transport. Voss Transportservice AS tar stolthet i å alltid levere til avtalt tid. Derfor er logistikken en viktig del av vår bedrift. 

Vi transporterer varer daglig fra Oslo, Bergen og Voss, der de to sistnevnte har godsterminaler, og dekker hele Øst- og Vestlandet med våre tjenester. 

Logistikk fra Bergen og Vestlandet

Vi transporterer daglig fra Bergen til Voss og omegn. Dette inkluderer semitrailere, bilhengere, langbiler og varebiler. Her har vi også godsterminaler, med temperert lager, kaldtlager og utelager. Ta kontakt med Marius Rode (marius@vts.no/56 53 30 15) for informasjon og råd.

Logistikk fra Oslo og Østlandet

Daglige avganger fra Oslo og omegn, som inkluderer semitrailere, bilhengere, langbiler og varebiler. Ta kontakt med Espen Lidsheim (espen@vts.no/56 53 30 12) for informasjon og råd. 

Andre destinasjoner

Vi frakter også til andre steder i Norge, eller utlandet, ved behov. Avganger avklares ved forespørsel. Ta kontakt på post@vts.no eller telefon 56 53 30 01.

Voss Transportservice AS kan tilby innhenting - distribusjon i heile Hordaland - se Godsterminaler.